به گفته محققان ، زنانى که در هفته چند بار ماهى مى خورند کمتر از دیگران به بیماریهاى قلبى مبتلا مى شوند. محققان دانشگاه هاروارد امریکا در آزمایشهاى خود دریافته اند مصرف ماهى هایى نظیر ماهى آزاد باعث تنظیم بهتر ضربانهاى قلبى مى شود و از ناراحتى هایى که بر اثر بر هم خوردن نظم ضربان قلب به وجود مى آید جلوگیرى مى کند…
به گفته محققان ، زنانى که در هفته چند بار ماهى مى خورند کمتر از دیگران به بیماریهاى قلبى مبتلا مى شوند. محققان دانشگاه هاروارد امریکا در آزمایشهاى خود دریافته اند مصرف ماهى هایى نظیر ماهى آزاد باعث تنظیم بهتر ضربانهاى قلبى مى شود و از ناراحتى هایى که بر اثر بر هم خوردن نظم ضربان قلب به وجود مى آید جلوگیرى مى کند. این محققان مى گویند، زنانى که بیمارى دیابت دارند در صورتى که هفته اى دو تا چهار بار ماهى مصرف کنند تا 30 درصد خطر بیماریهاى قلبى را کاهش مى دهند. البته چربیهاى امگا سه موجود در ماهى فقط براى سلامت قلب مفید نمى باشد بلکه مطالعات گسترده دیگرى درباره سلامت زنان نشان مى دهد مصرف ماهى هاى چرب خطر ابتلا به سرطان کلیه را نیز کاهش مى دهد..