چربیها به عنوان ذخایر انرژی در بدن استفا ده می شوند و همچنین برای تنظیم درجه حرارت بدن ، ساختن برخی هورمونها ، سوخت وساز سلولی و انتقال و جذب ویتامینهای محلول در چربی ( K E D A ) به کار میروند . میزان مصرف چربی در دوران بارداری باید به اندازه دوران غیر بارداری باشد …
چربیها به عنوان ذخایر انرژی در بدن استفا ده می شوند و همچنین برای تنظیم درجه حرارت بدن ، ساختن برخی هورمونها ، سوخت وساز سلولی و انتقال و جذب ویتامینهای محلول در چربی ( K E D A ) به کار میروند . میزان مصرف چربی در دوران بارداری باید به اندازه دوران غیر بارداری باشد .
به طور کلی به توصیه های زیر در مورد تغذیه خانمهای باردار توجه نمایید :
- خانم باردار می تواند هر ماده ی مغذی را که میل دارد ، هر زمان که می خواهد وبه هر میزان که دوست دارد تنا ول کند ( مگر در مواردی که ماما یا پزشک به او گوشزد کند ) .
- مقدار غذای دریافتی باید کافی باشد( مخصوصا در افراد کم درآمد ).
- با مراجعه به ماما یا پزشک و کنترل مرتب وزن ، از وزن گیری صحیح مطمئن باشید .
- در ملاقات با ماما یا پزشکتان ، عادات غذایی خود را بیان کنید تا در صورت نیاز به اصلاح و تغییر در رژیم غذاییتان ، به شما گوشزد کند .
- مصرف قرصهای آهن و اسید فولیک در دوران بارداری الزامی است .
- تا می توانید از تنوع غذایی پیروی کنید و غذاهای تازه میل نمایید .
- مصرف میوه ها بهتر از آب میوه است ( به علت وجود فیبر در آنها و جلوگیری از یبوست).
- بهتر است دفعات غذا خوردن بیشتر از سه وعده باشد. می توان یک صبحانه مفصل میل کرد، قبل از ظهر مختصری غذا خورد ، ناهار میل شود ، عصرانه و شام نیزبه همین روال . بهتر است عصرانه شما مفصل تر از شامتان باشد چرا که بتوانید راحت تر بخوابید . همیشه به یاد داشته باشید که اکنون شما برای دو نفر، خودتان وجنینتان ، تغذیه می کنید . بنابراین سعی کنید بهترینها را میل نمایید .